Romana    Engleza

Image

Aurora SA Targu Frumos

Pe strada Stefan cel Mare si Sfant in orasul Targu Frumos din judetul Iasi, Aurora SA este una dintre primele fabrici de incaltaminte din Romania.

Combinam in crearea produselor noastre utilul cu designul, placerea si confortul oferit de acestea in timpul utilizarii lor pentru ca incaltamintea, fie ea de sezon, de uz zilnic sau pentru ocazii speciale, este de nelipsit din viata cotidiana.

Image

Calitatea Serviciilor si a Produselor

Strategia folosita de noi este una simpla dar de mare efect: aceea de a crea incaltaminte de cea mai buna calitate. Se stie ca incaltamintea din piele naturala este cea mai buna si rezista cel mai mult in timp. Tot cu gandul la nevoile consumatorilor s-au creat ghetele si cizmele din piele, cu interior din blana naturala.

Deasemeni societatea noastra ofera servicii de lohn, ne putem mandri cu modele realizate pentru diverse firme de prestigiu in materie de incaltaminte

Image

Clientii nostri

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin incercarea de a va intelege dorintele si operatiunile de baza, astfel incat produsul nostru sa devina unul dintre cele mai importante active ale companiei pe care o conduceti.

In cei peste 40 ani de existenta, am reusit sa stabilim parteneriate pe termen lung cu clientii nostri. Acest rezultat se reflecta in prezent intr-un grad de retentie de peste 60% in portofoliul actual de clienti ai companiei.

Enumeram modul prin care ne facem auziti si aici evidentiem urmatoarele:

Image

Contacteaza-ne

Nu exita sa ne contactezi. Apreciem comentariile dumneavoastra si va stam la dispozitie pentru lamuriri suplimentare. Multumim.

Image

Comunicate

Aceasta sectiune este adresata in special actionarilor cat si celor care doresc sa cunoasca ultimele noutati.

  • Comunicate 2021
  • Comunicate2021
  • Comunicate